معمولا ماهی کشف شده به دستور مقام قضای در اختیار کمیته امداد و بهزیستی و یا با جرایم مختلف عودت داده می شود.

به گزارش خیرین به نقل از مهر، علی اصغر جمالی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: طَی عملیات گشت زنی عوامل دریابانی کیش در عمق نوار مرزی و آبهای جمهوری اسلامی ایران یک فروند لنج با ٣٢ هزار لیتر سرخت قاچاق و با ۶ نَفَر خدمه توقیف و ضمن هدایت لنج به اسکله بندرگاه کیش پرونده قضای تکمیل و تحویل مقام قضایی گردید.

وی افزود: از ابتدای سال ٩٨ تا ١۵ شهریور ماه ١۶ فروند لنج حامل سوخت قاچاق با ١٨٠ هزار لیتر سوخت به همراه ۵۴ نَفَر قاچاقچی کشف و توقیف و تحویل مقامات قضایی شدند ، این مقام انتظامی افزود معمولا سوخت های کشف شده با دستور قضایی تحویل شرکت بخش و توزیع فرإوردهای نفتی شده و به چرخه توزیع قانونی بر می گردد.

جمالی خاطرنشان کرد: درپی عملیات و گشت زنی های یگان های دریابانی کیش تعداد ۵ فروند لنج با صید بیش از ۴ تن ماهی با ١١ هزارمتر تور غیر مجاز منوفلامنت اسرائیلی و ٢٧ خدمه توقیف و پس از تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شدند.

معمولا ماهی کشف شده به دستور مقام قضای در اختیار کمیته امداد و بهزیستی و یا با جرایم مختلف عودت داده می شود.

وی گفت از ابتدای سال جاری ۴٨ فروند شناور با بیش از ٣٠ هزار کیلو انواع آبزی و با بیش از ٢٨ هزار متر تور منوفلامنت به همراه ١٨۴ نَفَر صیاد متخلف کشف و توقیف و تحویل مقامات قضایی شدند، سرهنگ جمالی گفت معمولا ماهی کشف شده به دستور مقام قضای در اختیار کمیته امداد و بهزیستی و یا با جرایم مختلف عودت داده می شود.

وی در مورد میزان بازدارندگی این برخوردها را مناسب ولی کافی ندانست و گفت لازم است بجهت حمایت از محیط زیست دریایی و حفظ بستر مرجانی آبهای منطقه و همچنین در جهت حمایت از صید و صیادی قانومند و استاندارد ، برخوردها قاطع تَر و شدیدتر باشد تا احدی به خود اجازه تخریب محیط زیست دریای را با صیادی غیر مجاز ندهد .