رئیس هیات امنای کمیته امداد، محرومیت زدایی را عامل قوام و ثبات نظام دانست و گفت: زیست مردمی باید در همه شئونات مدیران کشور تجلی داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری خیرین به نقل از سایت خبری کمیته امداد، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن کازرونی در نشست سراسری مدیران کمیته امداد افزود: آثار، پاداش و محسنات کار خیر و تلاش‌های امدادگران در سراسر کشور بر هیچ‌کس پوشیده نیست و این فرصتی است که خداوند در اختیار کارکنان کمیته امداد قرار داده است تا با فعالیت‌های خود گرهی از مشکلات مردم نیازمند باز کنند. وی محرومیت زدایی را عامل قوام و ثبات نظام دانست و گفت: زیست مردمی باید در همه شئونات مدیران کشور تجلی داشته باشد.

وی به لزوم آسیب‌شناسی احتمالی در انجام کار خیر پرداخت و ادامه داد: در کنار تشریح، تبیین تشویق اقدامات نیکوکارانه، باید این موارد آسیب‌شناسی شود تا در صورت وجود خللی در امور، با دقت مرتفع و اصلاح شود.

رئیس هیات امنای کمیته امداد بزرگ دانستن کار خیر انجام شده را از جمله آسیب‌ها در این زمینه دانست و خاطرنشان کرد: بزرگ دانستن اقدامات و استکثار در کار خیر مذموم است زیرا احسان باید در راه خدا انجام شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین کازرونی با بیان اینکه منت گذاشتن، باتلاق کار نیکوکارانه است، گفت: عمل خیر منصوب به شخص نیست و در کار معنوی هرگونه بزرگ انگاشتن عمل، آفت به شمار می‌رود.

وی پذیرش قصور و تقصیرات را عامل پیشرفت در گره گشایی از محرومان عنوان کرد و افزود: اگر در جامعه دچار فاصله طبقاتی هستیم این تقصیری است که باید مرتفع شود.


رئیس هیات امنای کمیته امداد به وقوع حوادث تلخ اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: زیست مردمی باید در همه امور مدیران کشور تجلی داشته باشد تا مردم احساس کنند که مسئولان همانند آنها سختی‌ها را درک می‌کنند.حجت‌الاسلام والمسلمین کازرونی محرومیت زدایی را عامل مهمی در تثبیت و امنیت مردم و نظام دانست و تاکید کرد: در رفع محرومیت هیچگاه نباید به اقدامات انجام شده بسنده کنیم زیرا کارها هرچند هم سنگین و بزرگ باشند، در نگاه ما باید کوچک جلوه کند و تکریم مردم لحاظ شود.

  • منبع خبر : https://news.emdad.ir/fa/newsagency/172482/زیست-مردمی-باید-در-همه-شئونات-زندگی-مدیران-تجلی-داشته-باشد