یک خیر حوزه سلامت به منظور ساخت یک نانوداروی ضد سرطان با پژوهشکده علوم تولید مثل یزد قرارداد پژوهشی به مبلغ 710 میلیون تومان امضا کرد.

به گزارش پایگاه خبری خیرین به نقل از خبرنگار مهر، قرارداد ساخت این نانوداروی ضد سرطان با همکاری مرکز تحقیقات نانوبیوتکنولوژی پزشکی و مهندسی بافت، گروه فناوری های نوین پزشکی و شرکت دانش بنیان ریز زیست فناوران فردانگر امضا شد.

سرپرست مرکز تحقیقات نانوبیوتکنولوژی پزشکی و مهندسی بافت پژوهشکده علوم تولید مثل یزد گفت: این قرارداد پژوهشی به مبلغ ۷۱۰ میلیون تومان برای اولین بار در ایران به همت یکی از خیرین سلامت برای ساخت یک نانوداروی ضد سرطان منعقد شده است.

نیکوکار خاطرنشان کرد: در صورت موفقیت این پروژه، نتیجه به صورت یک محصول برای استفاده عموم توسط شرکت دانش بنیان ریز زیست فناوران فردانگر به بازار مصرف عرضه می شود.

فاطمه حقیرالسادات از محققان نانوبیوتکنولوژی نیز در این زمینه اظهار داشت: این نانو سامانه در راستای تولید سیستم های نوین دارو رسانی با بهره گیری از علوم نانو و مهندسی بافت در زمینه درمان سرطان تولید می شود و قادر است بیماران مبتلا به سرطانهای بدخیم دوران کودکی را قبل از رسیدن به مراحل غیرقابل درمان، بهبود ببخشد.

این محقق نانوبیوتکنولوژی بیان کرد: این مرحله، فاز اول ساخت دارو است که خیر هزینه های پژوهشی آن را پرداخت خواهد کرد و یکی از همکاران فوق تخصص هماتولوژی – آنکولوژی به عنوان راهنمای بالینی و ناظر طرح فعالیت می کند.

  • منبع خبر : mehrnews.com/news/4778510